A les quatre del matÝ mai no es sap si Ús massa tard o massa d'hora.

Woody Allen (1935) - Director de cine

Vehicles

Seguretat, confort i elegÓncia, la nostra prioritat

Mercedes Clase E

PrÓctic i dinÓmic

Sin˛nim de confort, seguretat i elegÓncia. Disseny atemporal, sensaciˇ de domini i seguretat integral. Un vehicle prÓctic per a qualsevol tipus de desplašament.

Mercedes Clase S

ElegÓncia i confort

Una berlina de luxe que s'avanša al seu temps. A l'avantguarda pel que fa a la seguretat i confort . Un vehicle que marca tendŔncies, dissenyat per satisfer els gustos mÚs exigents

Mercedes Clase R

Gaudeixi d'una amplada desconeguda

El dinamisme i l'espai han deixat de ser incompatibles. La nova classe R concilia ambdˇs aspectes sota una forma apassionant. Un nou concepte de vehicle. Un autom˛bil que ofereix un gaudi fins ara inŔdit per a cinc passatgers mÚs el conductor. C˛modes seients individuals amb reposabrašos.

Mercedes Viano

Confort per fins a 7 persones

El vehicle ideal per a desplašaments de petits grups fins a 7 passatgers. L'interior de la Viano tÚ seients individuals amb reposabrašos. Els seients poden desplašar-se i donar-se la volta per a convertir la part posterior en un petit salˇ de reunions.

Minibus / Autocar

Grans solucions per a grans grups

Vehicle prÓctic per grups mitjans o grans. Ideal per a visites per la ciutat, trasllats aeroport o altres desplašaments curts. Especialment recomanat per a serveis de shuttle en l'organitzaciˇ d'esdeveniments i convencions.

AC Cars - C/ Santalˇ, 161, 3║1¬ - 08021 BarcelonaTel: (+34) 934 146 341 - Mˇv: (+34) 629 725 443Email: info@accars.es

© Idun 2009